avbs-12-00-78

3 eficiențe garantate: triplă acțiune anticalcar, detartrant și anticoroziune

Calceo este singurul tratament al instalațiilor sanitare cu triplă acțiune – anticalcar/ detartrant/anticoroziune. Fiind, în același timp, economic, ecologic, bun pentru sănătate și fără întreținere, ale cărui rezultate (în plus față de produsul în sine) sunt garantate 5 ani de către fabricant.

Acțiunea anti-calcar a Calceo are o eficiență mai mare de 99%, măsurată prin granulometrie laser. Însă Calceo nu se mulțumește doar cu această acțiune (contrar dedurizatoarelor clasice)

Este, deasemenea, detartrant cu aceeași eficiență! Asta înseamnă că poate să readea tinerețea tuturor instalațiilor sanitare și echipamentelor electrocasnice, eliberându-le progresiv de tartrul și sedimentele acumulate în timp!

Calceo reprezintă o adevarată cură de detoxifiere pentru centrala termică, boiler, incalzirea centrală (sau în podea), mașina de spalat, mașina de spalat vase, baterii, aerul condiționat, piscină etc.

Calceo neutralizează coroziunea: împiedică formarea ruginei în zonele metalice ale instalațiilor sanitare (țevi, centrală termică, boiler...) comparativ cu dedurizatoarele clasice care generează fenomene de coroziune evolutive

av3456

0 întreținere 0 probleme 0 costuri

Calceo își face singur treaba: odată instalat, nu mai trebuie să te ocupi deloc (mai ales că eficacitatea lui este garantată). Nu vă costă deci nimic, nici timp, nici energie, nici bani ... toate acestea timp de 5 ani *!

* Pentru instalațiile sanitare în curs de detartrare, trebuie să curățați în mod regulat aeratoarele bateriilor sau chiar să goliți boilerul de câteva ori în primele luni, deoarece bucățile mici de tartru pot fi antrenate în apă (dovada eficienței de detartare a Calceo)

ch-1-d-4 - Copy

Bun pentru sănătatea ta

Una dintre cele mai mari probleme cu dedurizatoarele clasice este aceea că acestea videază apa de calciu și magneziu - două minerale esențiale pentru organism – concomitent cu creșterea acidității și procentului de sare, ceea ce nu este bine nici pentru sănătate (în special pentru hipertensivi și maladii cardio-vasculare), nici pentru stropitul grădinii, nici pentru boilere sau centrale termice. De aceea, atunci când instalați un dedurizator, este obligatoriu să creați un punct de alimentare cu apă potabilă.

Nimic din toate acestea cu Calceo, care conservă calitățile inițiale ale apei ...

cl-3-s-45

Calceo procent de calciu și magneziu conservate.

Calceo nu elimină calciul și magneziul prezente natural în apă, spre deosebire de dedurizatoare. Calceo împiedică aceste două elemente să ia, sub efectul căldurii sau presiunii,  forma de calcar "tare și aderent" (calcit), favorizând transformarea lor într-o formă farinoasă, ușoară, care se evacuează odată cu apa.

La robinet, o apă tratată cu Calceo are, prin urmare, același conținut de calciu și magneziu asimilabile ca la început, ceea ce este important pentru sănătatea celor care o beau. (Calcarul farinos sau aragonitul este forma calciului cea mai asimilabilă, recomandat pentru problemele de osteoporoză).

gls-4986
WordPress Theme built by Shufflehound. Toate drepturile rezervate | calceo-anticalcar.ro